逸飞
驱动老牛
驱动老牛
  • 注册日期2001-10-01
  • 最后登录2005-10-01
  • 粉丝0
  • 关注0
  • 积分5分
  • 威望1点
  • 贡献值0点
  • 好评度0点
  • 原创分0分
  • 专家分0分
660楼#
发布于:2002-10-27 09:48
--------c-138EED-----------------------------
INT 13 - HyperDisk v4.01+ - ???
AX = 8EEDh
???
Return: ???
Program: HyperDisk is a shareware disk cache by HyperWare (Roger Cross)
SeeAlso: AX=8EEEh,AX=8EEFh,AH=EEh,INT 2F/AX=DF00h
忽然间,与你偶遇,慌乱的我不知所措,你含情脉脉的双眼使我无法回避,我明白你的心,我拼命跑开,你却紧紧相随。我哭喊着:“救命呀!谁家的狗没人管?”
逸飞
驱动老牛
驱动老牛
  • 粉丝0
  • 关注0
  • 积分5分
  • 威望1点
  • 贡献值0点
  • 好评度0点
  • 原创分0分
  • 专家分0分
661楼#
--------c-138EEE-----------------------------
INT 13 - HyperDisk v4.01+ - ???
AX = 8EEEh
Return: CF set
AX = CS of HyperDisk resident code
???
Note: identical to AX=8EEFh in HYPERDKX v4.21-4.30
SeeAlso: AX=8EEDh,AX=8EEFh,AH=EEh
忽然间,与你偶遇,慌乱的我不知所措,你含情脉脉的双眼使我无法回避,我明白你的心,我拼命跑开,你却紧紧相随。我哭喊着:“救命呀!谁家的狗没人管?”
逸飞
驱动老牛
驱动老牛
  • 粉丝0
  • 关注0
  • 积分5分
  • 威望1点
  • 贡献值0点
  • 好评度0点
  • 原创分0分
  • 专家分0分
662楼#
--------c-138EEF-----------------------------
AX = 8EEFh
Return: CF set
AX = CS of HyperDisk resident code
???
Note: identical to AX=8EEEh in HYPERDKX v4.21-4.30
SeeAlso: AX=8EEDh,AX=8EEEh,AH=EEh
逸飞
驱动老牛
驱动老牛
  • 粉丝0
  • 关注0
  • 积分5分
  • 威望1点
  • 贡献值0点
  • 好评度0点
  • 原创分0分
  • 专家分0分
663楼#
--------c-1392--SI4358-----------------------
INT 13 - Super PC-Kwik v5.10+ - ???
AH = 92h
SI = 4358h
???
Return: AH = status??? (00h)
DL = ???
SeeAlso: AH=93h
逸飞
驱动老牛
驱动老牛
  • 粉丝0
  • 关注0
  • 积分5分
  • 威望1点
  • 贡献值0点
  • 好评度0点
  • 原创分0分
  • 专家分0分
664楼#
发布于:2002-10-27 09:49
--------c-1393--SI4358-----------------------
INT 13 - Super PC-Kwik v5.10+ - ???
AH = 93h
SI = 4358h
???
AL = ???
SeeAlso: AH=92h
逸飞
驱动老牛
驱动老牛
  • 粉丝0
  • 关注0
  • 积分5分
  • 威望1点
  • 贡献值0点
  • 好评度0点
  • 原创分0分
  • 专家分0分
665楼#
--------c-1394--SI4358-----------------------
AH = 94h
SI = 4358h
???
逸飞
驱动老牛
驱动老牛
  • 粉丝0
  • 关注0
  • 积分5分
  • 威望1点
  • 贡献值0点
  • 好评度0点
  • 原创分0分
  • 专家分0分
666楼#
--------c-1395--SI4358-----------------------
AH = 95h
SI = 4358h
???
DX = ???
逸飞
驱动老牛
驱动老牛
  • 粉丝0
  • 关注0
  • 积分5分
  • 威望1点
  • 贡献值0点
  • 好评度0点
  • 原创分0分
  • 专家分0分
667楼#
--------c-1396--SI4358-----------------------
AH = 96h
SI = 4358h
AL = ??? (01h)
BX = ??? (0790h)
DL = ???
DX = ???
逸飞
驱动老牛
驱动老牛
  • 粉丝0
  • 关注0
  • 积分5分
  • 威望1点
  • 贡献值0点
  • 好评度0点
  • 原创分0分
  • 专家分0分
668楼#
--------c-1397--SI4358-----------------------
AH = 97h
SI = 4358h
???
逸飞
驱动老牛
驱动老牛
  • 粉丝0
  • 关注0
  • 积分5分
  • 威望1点
  • 贡献值0点
  • 好评度0点
  • 原创分0分
  • 专家分0分
669楼#
--------c-1398--SI4358-----------------------
AH = 98h
SI = 4358h
???
逸飞
驱动老牛
驱动老牛
  • 粉丝0
  • 关注0
  • 积分5分
  • 威望1点
  • 贡献值0点
  • 好评度0点
  • 原创分0分
  • 专家分0分
670楼#
--------c-1399--SI4358-----------------------
AH = 99h
SI = 4358h
???
逸飞
驱动老牛
驱动老牛
  • 粉丝0
  • 关注0
  • 积分5分
  • 威望1点
  • 贡献值0点
  • 好评度0点
  • 原创分0分
  • 专家分0分
671楼#
发布于:2002-10-27 09:50
--------c-139A--SI4358-----------------------
AH = 9Ah
SI = 4358h
???
逸飞
驱动老牛
驱动老牛
  • 粉丝0
  • 关注0
  • 积分5分
  • 威望1点
  • 贡献值0点
  • 好评度0点
  • 原创分0分
  • 专家分0分
672楼#
--------c-139B--SI4358-----------------------
AH = 9Bh
SI = 4358h
???
逸飞
驱动老牛
驱动老牛
  • 粉丝0
  • 关注0
  • 积分5分
  • 威望1点
  • 贡献值0点
  • 好评度0点
  • 原创分0分
  • 专家分0分
673楼#
--------c-139C--SI4358-----------------------
AH = 9Ch
SI = 4358h
???
Note: functions 9Ch and 9Dh are the only ones which are fully reentrant; all
 other PC-Kwik API calls (INT 13/81h-B0h) return AX=0200h and CF clear
 if a previous call is still in progress
逸飞
驱动老牛
驱动老牛
  • 粉丝0
  • 关注0
  • 积分5分
  • 威望1点
  • 贡献值0点
  • 好评度0点
  • 原创分0分
  • 专家分0分
674楼#
--------c-139D--SI4358-----------------------
AH = 9Dh
SI = 4358h
???
逸飞
驱动老牛
驱动老牛
  • 粉丝0
  • 关注0
  • 积分5分
  • 威望1点
  • 贡献值0点
  • 好评度0点
  • 原创分0分
  • 专家分0分
675楼#
--------c-13A0--SI4358-----------------------
INT 13 - Super PC-Kwik v3.20+ - GET RESIDENT CODE SEGMENT
AH = A0h
SI = 4358h
Return: AX = segment of resident code
Note: PC Tools PC-Cache 5.x and Qualitas Qcache 4.00 are OEM versions of
 Super PC-Kwik, and thus support this call (note that PC-Cache v5.5
 corresponds to PC-Kwik v3.27)
SeeAlso: INT 16/AX=FFA5h/CX=1111h
Index: PC-Cache|Qualitas Qcache
逸飞
驱动老牛
驱动老牛
  • 粉丝0
  • 关注0
  • 积分5分
  • 威望1点
  • 贡献值0点
  • 好评度0点
  • 原创分0分
  • 专家分0分
676楼#
--------c-13A1--SI4358-----------------------
INT 13 - Super PC-Kwik v3.20+ - FLUSH CACHE
AH = A1h
SI = 4358h
Return: CF clear
AH = 00h (v5.10)
Notes: PC Tools PC-Cache 5.x and Qualitas Qcache 4.00 are OEM versions of
 Super PC-Kwik, and thus support this call (note that PC-Cache v5.1
 corresponds to PC-Kwik v3.20)
this function is one out of several cache flush calls issued by the
 PTS-DOS 6.51 and S/DOS 1.0 kernel before rebooting.
SeeAlso: INT 16/AX=FFA5h/CX=FFFFh
Index: PC-Cache|Qualitas Qcache
逸飞
驱动老牛
驱动老牛
  • 粉丝0
  • 关注0
  • 积分5分
  • 威望1点
  • 贡献值0点
  • 好评度0点
  • 原创分0分
  • 专家分0分
677楼#
--------c-13A2--SI4358-----------------------
INT 13 - Super PC-Kwik v3.20+ - ???
AH = A2h
SI = 4358h
???
Note: PC Tools PC-Cache 5.x and Qualitas Qcache 4.00 are OEM versions of
 Super PC-Kwik, and thus support this call (note that PC-Cache v5.1
 corresponds to PC-Kwik v3.20)
逸飞
驱动老牛
驱动老牛
  • 粉丝0
  • 关注0
  • 积分5分
  • 威望1点
  • 贡献值0点
  • 好评度0点
  • 原创分0分
  • 专家分0分
678楼#
发布于:2002-10-27 09:51
--------c-13A3--SI4358-----------------------
INT 13 U - Super PC-Kwik v5.10+ - DISABLE CACHE
AH = A3h
SI = 4358h
SeeAlso: AH=A4h
逸飞
驱动老牛
驱动老牛
  • 粉丝0
  • 关注0
  • 积分5分
  • 威望1点
  • 贡献值0点
  • 好评度0点
  • 原创分0分
  • 专家分0分
679楼#
发布于:2002-10-27 09:51
--------c-13A4--SI4358-----------------------
INT 13 U - Super PC-Kwik v5.10+ - ENABLE CACHE
AH = A4h
SI = 4358h
SeeAlso: AH=A3h
游客

返回顶部